Avtarkija so. p.

DRUŽBA ZA RAZVOJ, OSKRBO IN PROMOCIJO OBNOVLJIVIH VIROV SUROVIN
 
 

Podjetje AVTARKIJA so. p. je ustanovljeno v začetku leta 2015 kot zavod za obnovljive vire energije. Poslanstvo, ki smo si ga zadali je ozaveščanje ljudi pri uporabi alternativnih virov energije, zmanjševanju emisij ogljikovodikov, sobivanju z naravo in očiščevanje zemljišč, ki so degradirana z težkimi kovinami, pesticidi, herbicidi, povečano kislostjo in na podoben način neprimerna za posevke.
Kot družba smo zelo aktivni pri spodbujanju sodelovanja z drugimi razvojnimi organizacijami in podjetji v Sloveniji in tujini. Povezujemo enakomiselne inštitucije in podjetnike v državah znotraj EU (Avstrija, Madžarska), posebaj, pa v državah, ki so nastale po razkroju bivše Jugoslavije (Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna Gora ter Makedonija).
 
Smo pobudnik ustanovitve INŠTITUTA ZA PODONAVSKI MISKANTUSNaloga inštituta je promocija in uporaba biomase ter organskega odpada za namen energetike kot obnovljivega vira energije v podonavski regiji.
 
AVTARKIJA, zavod za obnovljive vire energije Murska Sobota so. p., Radovci 64, SI-9264 GRAD, PE Markišavska cesta 3 A,
SI-9000 Murska Sobota T:+386 (0)59 240 050 | M:+386(0)31 324 370 | E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. | W: http://www.miskantus.si
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates